fbpx

Озвучителни, осветителни и мултимедийни системи за Club 33 (София)

By юли 15, 2014Новини

Екипът ни беше избран за главен изпълнител на всички аудио-визуални системи на Клуб 33, Студентски град.

Заведението е част от уникален за българските мащаби двуетажен музикален комплекс, в който под един покрив едновременно ще миксират хитове в две отделни зали. Мултимедийната система излъчва участията в момента върху над 10 видео екрани. И „Club 33”, и „Nitro Club” са оборудвани с уникална за мащабите на страната озвучителна техника, осветителна и мулти медийна техника.

club 33
Основното изискване на инвеститорите беше проектирането, доставката и инсталацията на всички системи, да бъде направено от една фирма. Целта е да се избегнат грешки при интеграцията им в клуба.

Озвучителната система е тип ‘’POINT SOURCE’’ изпълнена с продукти на нашите партньори от MASTER AUDIO – SPAIN и TANNOY – UK. Озвучителните тела са внимателно подбрани и позиционирани спрямо разпределението и спецификата на помещението. Резултатът в работен режим е много голямо звуково налягане, равномерно резпределение на звука във всички точки на помешението и кристална разбираемост, за последното, основна роля има и перфектната акустична обработка за която инвеститорите не пожалиха средства.

Ефектното осветление включва ‘’подвижни глави’’ тип ‘’SHARPY’ и е позиционирано на нива. Изпозвани са прецизно синхронизирани, цветни заливки с подвижни глави, парове и пиксели. Една от най – големите атракции е таванът на цялото помещение, тои й е изработен от 5000бр светодиодни елементи в комбинация с мрежа от иноксови дифузери (отразители) Цялото светлинно шоу и мултимедията се контролират от единна система и позволяват пълна синхронизация между тях.