Най-новото бижу в короната на нощният живот в Банско е факт – Flash Club официално отвори врати през декември 2015!

Несъмнено най-сериозният проект, по който нашият екип работи през 2015. Интериорният дизайн на клуб Флаш Банско е дело на световноизвестният дизайнер Светослав Тодоров от студио MODE.

XAUDIO беше избран като главен технически изпълнител по всички части – акустика, озвучаване, ефектно осветление, интериорно LED осветление и мулти-медия.

Техническите изисквания на инвеститорите бяха изключително високи, заради факта че клуба е с определена музикална насоченост и ще посреща най-големите звезди от световната и българска електронна сцена.

За първи път в България и една от първите в света инсталции на флагман-системата на нашите основни технологични партньори от AMATE Аudio (Испания). Тя включва:

  • 4бр 14 инчови Коаксиални активни озвучителни тела от серията Xcellence
  • 4бр 21 инчови суб-вуфери Xcellence X 21D
  • 4бр озвучителни тела oт серията JK за закъснителни линии

За захранването и контрола на системата се грижат 1бр Amate Audio DSP 608 и усилватели LAB GRUPPEN от серията FP. Системата е проектирана съвместно с нашите партньори от AMATE Аudio чрез предварителна виртуална, акустична симулация на помещението. Резулататът – перфектно звуково покритие в цялото помещение, безпрецедентна чистота и прозрачност благодарение на коаксиалните компоненти в основната система и умопомрачителен бас с повече от 12db хедрум!