На 18 декември, събота, обновеният диско бар Брилянтин Пловдив отвори врати. Заведението е изцяло обновено и модернизирано. Стилът, разбира се, е диско и кореспондира с този на Брилянтин София.

Веригата от нощни клубове Брилянтин за пореден път доказа заслужената си победа в номинациите за най-добра верига заведения за 2010 година. По случай откриването на обновеното заведение се организира голямо парти, на което верните фенове не пропуснаха да присъстват. Сред тях беше и Националният отбор по плажен ханбал.

Диско бар Брилянтин Пловдив съществува от 2007 година и за 3 години се е превърнало в едно от най-любимите заведения на град Пловдив. Редовните посетители споделят, че са очаровани от новия дизайн, и сега Брилянтин е още по-желана дестинация за една страхотна диско вечер.

Допълнението към ефектното осветление са 4бр подвижни глави тип ALPHA BEAM 300. Уникалните устройства са флагмена сред ефектното осветление и работят като супер динамични ефекти, така и като WASH машини за светлинна заливка на сцената по време на събития.