XAudio Ltd е създадена през 2006 година и е водещ вносител и системен инсталатор на професионална аудиотехника, ефектно и светодиодно осветление, мултимедийни LED екрани и атмосферни ефекти. X-audio предлага комплексни услуги от проектиране, доставка и инсталация на системите, както и гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Компанията е дистрибутор на водещи производители в бранша като: ADAMSON SYSTEMS, MASTER AUDIO, AUDAC, MAGICFX, PROCAB, TANNOY и BEYERDYNAMIC.

Предмет на нашите дейности са

  • Дискотеки, клубове, барове, ресторанти, хотели, конферентни зали и други обекти с обществено предназначение.
  • Оборудване на звукозаписни студиа и репетиционни зали.
  • Триизмерни (3D) симулации на помещения за предварителна оптимизация и акустични изследвания
  • Проектиране и консултации при изграждане на акустични и шумоизолационни решения.
  • Настройка и еквализиране на съществуващи аудио-системи.

Нашите отлични инженерни ресурси и участие в предишни проекти за интеграция ни дава уникална комбинация от опит и способност да предоставим широка гама от услуги, необходими за успешното приключване на Вашия проект.

Нашият екип от дизайнери, инженери и интеграционни специалисти работи в тясно сътрудничество с Вашата организация, за да разберем Вашите специфични нужди. В XAudio ние осъзнаваме, че всички наши клиенти са уникални и се нуждаят от специално проектирани решения, за да създадем система, която да съответства на особеностите на всеки един проект.

Както системни интегратори и доставчици на решения, XAudio предоставя консултантски услуги, проектиране, управление на проекти, готови решения и годишни договори за поддръжка.

За контакти с нас

Aдрес: ул. Борба 6, гр. Пловдив
Телефон: 088 939 8888; 089 842 1873
Email: info@xaudio.net