Екипът на XAudio беше избран за главен изпълнител на всички системи по изграждането на Клуб 33 в Студентски град, София.

Заведението е част от уникален за българските мащаби двуетажен музикален комплекс, в който под един покрив едновременно ще миксират хитове в две отделни зали. Мултимедийната система излъчва участията в момента върху над 10 видео екрана. Двете зали – „Club 33”, и „Nitro Club” – са оборудвани с уникална за мащабите на страната озвучителна техника, ефектно осветление и мултимедийна техника.

Основно изискване на инвеститорите беше проектирането, доставката и инсталацията на всички системи да бъде извършено от една фирма. Целта е да се избегнат грешки при интеграцията им в клуба.

Озвучителната система е тип ‘’POINT SOURCE’’, изпълнена с продукти на нашите партньори от MASTER AUDIO (Испания) и TANNOY (Великобритания). Озвучителните тела са внимателно подбрани и позиционирани спрямо разпределението и спецификата на помещението. Резултатът в работен режим е много голямо звуково налягане, равномерно резпределение на звука във всички точки на помещението и кристална яснота, като за последното основна роля има и перфектната акустична обработка, за която инвеститорите не пожалиха средства.

Ефектното осветление включва ‘’подвижни глави’’ тип ‘’SHARPY’ и е позиционирано на нива. Изпозвани са прецизно синхронизирани, цветни заливки с подвижни глави, парове и пиксели. Една от най-големите атракции е таванът на цялото помещение, изработен от 5000бр светодиодни елементи в комбинация с мрежа от иноксови дифузери (отразители). Цялото светлинно шоу и мултимедията се контролират от единна система и позволяват пълна синхронизация между тях.